снимка: БулфотоПочиналият е на 50 години. Какво е ясно до този

...
снимка: БулфотоПочиналият е на 50 години. Какво е ясно до този
Коментари Харесай

Мъж загина на пътя Червена вода- Кубрат

снимка: Булфото

Починалият е на 50 години. 

Какво е ясно до този миг: 

Работник почина при ремонт на пътя Червена вода- Кубрат. Вероятната причина е токов удар.

По първична информация греблото на машината, на която е работил, се е опряла в жиците на далекопровод и по него е протекъл ток.

Работникът е правил изкопни работи по пътя Русе-Кубрат в правата сред селата Червена вода и Ново село. Тогава, съгласно първичната информация, е засегнал електрически кабели и се е образувала волтова дъга, който е и повода за гибелта му. Мъжът е умрял на място.

Строители, които работят по нагоре по пътя, споделиха, че са чули за случая и дори са спрели работа поради това.

" Ние сме от Варна, значи. Днес пристигнаха от там, минаваха колите за спешна помощ, стопираха ни работата да работим. Просто чухме някакъв кабел там. Така сме чули че е умрял някой си сътрудник. И той е работил по пътя ", описа строител.

От Агенция " Пътна инфраструктура ", които са възложители на ремонта, потвърдиха, че има трудов случай и за случая е осведомена Инспекцията по труда.

Загиналият е на 50 години, ревизира се имал ли е контракт с компанията, която извършва ремонта в правата сред Русе и Ново село.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР